Knutselen met blaadjes

Knutselen met blaadjes

Waarschijnlijk zit je er nog helemaal niet op te wachten: herfstknutsels. In dat geval: sorry. Maar wij waren van de week in het bos en er lagen al zo veel mooie blaadjes dat Olivier spontaan zin had in knutselen met eikels, boomschors, takjes en dus blaadjes. Bovendien vind ik de herfst een heerlijk seizoen, dus mij heb je daar niet mee. Maar goed, mocht jij nog geen zin hebben in herfst, negeer deze blog dan en ga volgende week nog lekker even in de zon zitten. Maar kom dan als het weer omslaat, wel weer even hier terug he.

tekenen op blaadjes

Deze diy is natuurlijk supersimpel, maar zijn dat niet de beste? Wij gebruikten de gewone stiften van Olivier, witte gelpennen en zwarte fineliners.

Behalve dit tekenen, hebben we ook nog geprobeerd om te stempelen met takjes en eikels. Hebben we op boomschors geschilderd en veertjes omgetrokken op papier en daarna ingekleurd. Allemaal leuke experimenten die de knutselzin van de peuter enorm aangewakkerd hebben. Hij kan niet wachten om weer het bos in te gaan en thuis lekker aan de slag te gaan met al die spullen.knutselen in de herfst

herfstknutselstrefwoorden: , ,
 
 
 
 

Reacties