dav

Foto’s nu eens echt leuk ophangen

Net als waarschijnlijk iedereen maak ik veel foto’s. Maar die blijven toch vooral op mijn telefoon staan. Ik laat ze nauwelijks afdrukken en dus vergeet je dat je ze hebt. Daarom bedacht ik een manier om mijn foto’s op een leuke manier aan de muur te hangen. En liet direct mijn vakantiefoto’s afdrukken om in een album te plakken.

dav

Een foto op de muur plakken met leuk washi tape kan natuurlijk altijd, maar ik wilde er wat meer sjeu aan geven. Dus pakte ik de kralen erbij die ik tijden geleden al kocht om ‘een keer iets mee te doen’. Ze zijn van Hema trouwens, mocht je ze ook willen kopen. En ik ging eindelijk eens langs bij de ‘nieuwe’ Sostrene Grene in Utrecht waar ik allerlei dingen kocht (oeps), waaronder acrylverf in leuke kleurtjes.

dav

Dat leuke bloemenpalet kocht ik er trouwens ook. Ik schilderde de kralen in verschillende kleuren. Ik had een zeer ingenieus systeem met satéprikkers en een bakje, waardoor ik alle kanten van de kralen kon schilderen én ze goed kon laten drogen, maar daar heb ik dan weer geen foto van. Maar goed, rijg je kraal aan een satéprikker en ‘hang’ ‘m dan horizontaal boven een bakje, dan kan je kraal goed drogen.

dav

Logischerwijs rijg je daarna alle kralen aan een draad. Ik heb ook een leuke poezenpaperclip aan het draadje gehangen waaraan ik mijn foto heb vastgemaakt.

Op deze foto’s hangt mijn fotoketting met washi tape aan de muur, maar dat ging natuurlijk niet lang goed. Daar is de ketting veel te zwaar voor. Sla dus twee spijkers in de muur of bind je draad ergens aan vast. En dan lekker vaak naar je foto’s kijken!

davtrefwoorden: , ,
 
 
 
 

Reacties