lamp-leitmotiv-allihoppa

Eindelijk een mooie lamp op mijn nachtkastje

Een mooi lampje, dat is precies wat er nog miste op mijn nachtkastje. Want we hadden nog een lelijk rood lampje staan, dat voor geen meter bij onze slaapkamer past. Maar nu hebben we dus twee mooie groene lampen die perfect zijn om ’s avonds nog even bij te lezen of in mijn dagboek te schrijven.

slaapkamer-leitmotiv-allihoppa

slaapkamer-lamp-nachtkastje-allihoppa

Lezen doe ik trouwens niet zo veel meer, sinds ik Storytel heb ontdekt. Maar ik probeer wel elke avond drie dingen op te schrijven die ik die dag leuk vond. Het is zo makkelijk om voorbij te gaan aan de leuke dingen en maar te denken: ‘Vandaag was gewoon een doorsnee werkdag’ of erger: ‘Wat een rotdag was het vandaag’. Terwijl er elke dag ook leuke, of bijzondere dingen gebeuren, hoe klein die ook mogen zijn.

Want dat merk ik wel, dat de dingen die fijn zijn op een dag, vaak kleine dingen zijn. Ik schrijf vaak dingen op als ‘wandelen in de zon’, ‘mooie muziek luisteren in de trein’ of iets liefs of grappigs dat Olivier en Jens doen. Dat zijn de dingen waar je zo snel overheen walst, en die je vergeet, omdat je druk bent of ontevreden over hoe de dag is verlopen. En daarom is het zo goed om stil te staan bij de dingen die wel goed gaan of leuk zijn. Al is het maar dat kopje thee dat je even rustig kon drinken, of die paar bladzijden die je in je boek kon lezen of even een wandeling in de zon.

Ook op zoek naar lampen? Bekijk hier mooie nachtkastlampjes.

Ik kreeg deze lampen van directlampen.nl.

lamp-slaapkamer-nachtkastje-allihoppa

leitmotiv-lamp-allihoppa

slaapkamer-allihoppa

lamp-bedroom-allihoppa

lamp-nachtkastje-slaapkamer-allihoppatrefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties 

 

2 Reacties op “Eindelijk een mooie lamp op mijn nachtkastje”

  1. Yvonne says:

    Mooie lampen, en mooi advies <3

  2. Eva says:

    Wat een plaatje inderdaad! Ik heb nog steeds hetzelfde lampje als ik in mn eerste kamer had, tijd wel voor verandering 😉
    En heel goed idee om 3 dingen per dag op te schrijven, ik sta veel te weinig stil bij al het moois.