Workshops Allihoppa

annelies_workshop

Annelies geeft ook creatieve workshops op locatie! Zo kun je een middagje lekker creatief bezig zijn én ga je naar huis met een prachtig resultaat. Maak bijvoorbeeld een sneeuwbol, kom vintage foto’s borduren of maak vilten dierenhangers. Een workshop van Allihoppa zorgt gegarandeerd voor een middag plezier, creativiteit én inspiratie.

Wil je een workshop van Allihoppa op jouw evenement? Neem dan vrijblijvend contact op via annelies@allihoppa.nl.

Vintage foto’s borduren

bordurenopfoto_allihoppa

Borduren op foto’s is ontzettend leuk. Het is eenvoudig, maar bovenal kun je je eigen fantasie toevoegen aan de foto. Een bloemetje hier, een hartje daar. De foto wordt je eigen kunstwerk. Lekker kleurig en vrolijk. Precies zoals jij het wil!

Tijdens de workshop ga je je eigen foto borduren of kies je een foto van de voorraad van Annelies. Naald en garen liggen voor je klaar. Het enige wat je nodig hebt is een beetje fantasie.

bordurenopfotos_allihoppa

Vilten dierhangers naaien

ijsbeerhanger_boom

Een vilten dierenhanger hang je in de kerstboom, aan de muur of aan een kastdeur. Je maakt een ijsbeer, eland of roodborstje. De mal krijg je van mij, bij het versieren met borduurgaren gebruik je je eigen fantasie.

Je gaat naar huis met een mooie, persoonlijke dierenhanger die je cadeau doet of lekker zelf in huis ophangt.

roodborstje3

eland_solo

Schudbol met glitters maken

ijsbeer_sneeuwbal

Je maakt een glazen schudbol met een leuk beestje, een boompje of een andere decoratie erin. En glitters natuurlijk! Bovendien kun je het potje nog versieren met glasverf. Sneeuwvlokjes bijvoorbeeld? Je gaat naar huis met een leuke schudbol die je ook daadwerkelijk kunt gebruiken!

konijn_sneeuwbal_allihoppa

Geïnteresseerd in een workshop van Allihoppa? Neem dan vrijblijvend contact op via annelies@allihoppa.nl.