over allihoppa

Foto: 88forever

Foto: 88forever

Allihoppa is van Annelies Vermeulen. Hier op allihoppa.nl deelt ze haar zelfmaakideeën, recepten, hotspots en interviews met creatievelingen.

Allihoppa geeft inspiratie voor een creatief leven.

Annelies is gek op diy en wil alles proberen te maken. Of dat met beton, papier of garen is, maakt niet uit. Ook kijkt ze graag naar wat anderen maken en schrijft daarover.

Allihoppa (is inderdaad verkeerd gespeld en) betekent allemaal in het Zweeds.

Annelies Vermeulen

Annelies is getrouwd met Lucas en is moeder van Olivier. Ze woont samen met kat (Flipper) en konijnen (Bonnie en Jari) net buiten Utrecht. Haar grootste inspiratiebronnen zijn de natuur, dieren en muziek.

Sinds ze klein is, knutselt ze al graag en knapt ze dingen op. Zo heeft ze eens met een potje Tipp-ex en een zwarte marker alle spullen in haar kamer zwart-wit gemaakt. Dat zou ze nu niet meer zo gauw doen. Maar dingen maken en mooier maken, dat zal altijd blijven.

Toch raakte ze het zelf  maken even uit het oog. Tijdens haar studie journalistiek en daarna bij haar eerste baan. Maar toen ze daar 40 uur per week achter haar computer zat, vond ze  in werken met haar handen de perfecte uitlaatklep. En zo ontstond Allihoppa. Nu is het zelf maken niet meer weg te denken uit haar leven.

Workshops

Annelies geeft ook creatieve workshops. Maak een vilten dierenhanger, borduur vintage foto’s of maak een schudbol met glitters.

Contact

Vragen, ideeën of tips? Stuur dan een mailtje naar annelies@allihoppa.nl.

BlogSociety