vegan_havermoutkoekjes_allihoppa

Vegan havermoutkoekjes

Soms heb je net dat beetje geluk dat je op een grijze, grauwe dag zo hard nodig kunt hebben: je hebt alle ingrediënten voor vegan havermoutkoekjes in huis. Hoera!

Ik zat een beetje te internetten (;)) en kwam toen de havermoutkoekjes zonder suiker van Uit Pauline’s Keuken tegen. Na een korte ingrediëntencheck had ik dus alles in huis, al had ik wat te weinig kokosrasp. Dat probleem heb ik opgelost door wat extra rozijnen toe te voegen. En om het recept wat bij de grauwe dag te laten passen, voegde ik ook heel herfstig wat speculaaskruiden toe. Hallooo best gezonde en heel lekkere koekies.

Ingrediënten

2 bananen
100 gr havermout
20 gr kokos
25 gr cranberry’s
15 gr rozijnen
speculaaskruiden
20 gr kokosvet

Doen

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Prak de bananen en meng ze met alles behalve het kokosvet.

Smelt het kokosvet in een pannetje en meng met de rest.

Maak de koekjes op een rooster met bakpapier en bak ze in 15 minuten gaar.

vegan_havermoutkoekjes_allihoppa_2



trefwoorden: , ,
 
 
 
 

Reacties



 

 

1 Reactie op “Vegan havermoutkoekjes”

  1. Eva says:

    Oeeh ik heb dit heel lang geleden ook een keer gemakt, zo zo ontzettend lekker! Goed idee!